כי אני אוהב את ברזיל, תרבות, שלה מוזיקה, מחול, השמש ביותר של כל העם הברזילאי ידידותי אני לומד את השפה. הברזילאים מדבר פורטוגזית וזה לא משימה קלה עבור דובר אנגלית, בגיל מסוים, כדי להבין זאת שפה קשה אבל יפה.
מלבד לימוד אישי יש לי מורה פורטוגזית כשאני בלונדון וחברים הברזילאי שלי לעזור לי כאשר, כמו עכשיו, אני בברזיל.
מצאתי כי לצפות בסרטים שנעשו עם הברזילאי הדיאלוג ואת הכתוביות פורטוגזית מאוד עוזר. על ידי האזנה וקריאה באותו הזמן אני לומד את ההגייה וגם לשפר את אוצר המילים שלי.
מפשפשת מדפי ה-DVD של חנות יד שנייה קמפינאס-מצאתי עותק של הסרט השתמשו אולגה הברזילאי. אולגה הוא סרט עשה בשנת 2004 על ידי הבמאי הברזילאי jayme Monjardim, בהשראת הביוגרפיה שכתב פרננדו Morais על גרמניה, יהודי קומוניסט אולגה בנאריו.

אולגה בנאריו
הוא מבוסס על הסיפור האמיתי של אולגה בנאריו, אשתו, יליד גרמניה של המנהיג הקומוניסטי הברזילאי לואיס קרלוס פרסטס. במהלך הדיקטטורה של ז 'טוליו ורגאס (1930-1945) היא נעצרה ונשלחה גרמניה הנאצית, שם היא הוצא להורג במחנה ריכוז.
הסרט נע רגשית ומקור השראה לכל האנשים שרוצים יותר, עולם הוגן יותר. המסע שלה מתחיל מן הצעדים הראשונים שלה, כאשר הקומוניזם היא ברחה מברלין למוסקבה בשנת 1928, עד מוות אכזרי שלה, ב Bernburg בשנת 1942.
לי היא אחד הגיבורים הגדולים של השמאל, מהפכן אמיתי. אולגה בנאריו היתה אשה, שחי חיים איבד נלחמים על החופש הפשיזם, העוני והדיכוי שלה. אני ממליצה את הסרט הזה, ללכת הקרוואן כאן.
הודעות קשורות:
- לכבוד ברזיל - The Good The Bad & שהייתי כזה מעריץ של כל הדברים ברזיל אני מאוד ...
- United Kingdom הון נסה להשליך פסולת רעילה בברזיל שישים ארבעה מיכלים עם 1,400 טונות של פסולת רעילה הם נמק ...
- חזרה לשולח 15,000 טונות של פסולת רעילה חוזר בריטניה ברזיל מחזירה 15,000 טונות של פסולת רעילה באופן לא חוקי המיוצא ל ...
הודעות קשורות הביא לך עוד הודעות קשורות Plugin.











































[...] עוד על אולגה אולי הודעות בנושא: (באופן אוטומטי) פרחח רחוב בונד כדי girl10/30-31 "קילומבו" Fundraiser, הקרנת סרטים וביצועים אין תגובות עד כה השאירו תגובה RSS Feed להערות על זה לכתוב. TrackBack URI Leave a comment הקו ומעברי פיסקה אוטומטית, כתובת הדואר האלקטרוני לא יוצג, HTML מותרים: <a href="" title=""> title=""> <abbr <acronym title=""> <b> < blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> [...]